TV

Latest News

Dutch Team - Balmedie United 7 - 0
Chris Kuyken  Saturday, May 19, 2001  19:18 GMT

Zaterdag 18 Mei 2001. De terrein knecht has zijn werk uitstekend gedaan. De groene weide aan het strand lag er er weer prachting bij om 09:30 uur vlak voordat de Nederlandse Oranje boys tegen de Balmedie Geel hemden moesten aantreden. De weersomstandigheden waren ideaal. Na een moeilijke eerste helft waarbij het uiteindelijk 1 -0 werd vlak voor de rust begon het team lekker te draaien. Er werd goed prima overgespeeld en gecombineerd waarbij mooie doelpunten vielen. De tegenstander kreeg nog een penalty maar onze prima keeper keek de bal naast. De eindstand was 7 - 0 en dat was welverdiend. Er werd prima verdedigd en de spitsen werden uitestekend door de middenvelders aangespeeld. De " SV De Toeschouwer" kreeg waar voor hun geld!! : Diana, Mellani en Mariette leuk dat jullie er waren. Man of the Match 18 / 5 - Rutger Simons. Doelpunten 18/5 : Rugter Simons (1), Laurens van der Harst (1), Rutger Ophoff (2), John Kuyken (3).
Grote Overwinning Dutch Cubs op 28-4
Henk Tijhof  Saturday, May 05, 2001  00:07 GMT

Aberdeen 18-04-01. In een zinderende wedstrijd tegen the Airyhall Allstars hebben de Dutch Lions laten zien dat de extra training zijn vruchten begint af te werpen. Een klinkende overwinning. 10-0 in de eerste helft en 2-1 in de tweede. Hoewel de Dutch Cubs een tactisch voordeel hadden omdat ze gebruik maakten van en aantal Trojan Horses wisten ze een aantal prachtige goals te zetten. Vooral zo doorgaan mannen !